Trening for alle penga! :)

Nå skal jeg bli sunn! Og med det mener jeg ikke å jogge en gang i ny og ne og trøkke i seg godteri resten av uka, men å trene daglig og å spise sunt! Stolt!

Så i går var det jogging som gjaldt og i dag (siden det regnet bikkjer ute) fant jeg frem den nedstøvete trimsykkelen og syklet 24 km! Og for en herlig følelse man får i ettertid, rett og slett herlig!

Og når det kommer til maten er det salat og fisk som står på menyen! Overraskende godt med de rette ingrediensene - anbefales på det sterkeste! :)


Ser godt ut, gjør det ikke?


- Er du glad i og trene?
- Spiser du mye salat?

Vi blogges <3

5 kommentarer

søt blogg :) <3

Solveig

15.aug.2011 kl.20:49

er ikke egentlig glad i å trene, men man blir jo veldig glad når man er ferdig :) Også er jeg veldig glad i salater :D og godteri da, så sitter å stapper i meg godteri flere dager i uka. Men lykke til med å bli sunn :)

Kaja

15.aug.2011 kl.20:52

Glad i å trene, men klarer ikke salaten... Typisk meg... Jeg liker godt å jogge, men favoritten er å danse til tårene spruter. Jeg har danset ballet i 7 år :)

Stine

20.aug.2011 kl.23:27

Kaja: Så tøft, ballet ser jo så stilig ut :)

SendiogCaroline

28.aug.2011 kl.16:52

Hater å trene og spise sunt.. hahahah (A)

Men bra at noen gjør det da ! x'D

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

17, Nes i Akershus

Du har nå kommet inn på bloggen til ei 17 år gammel jente som skriver om sin hverdag,tanker og opplevelser. Tusen takk for besøket :)

Kategorier

Arkiv

hits