hva er vitsen?

Kan noen være så snill og forklare meg HVORFOR vi må sitte på skolen når karaktere er satt og bøkene levert inn?

Alt vi har gjort den siste uken er å spille tetris og se på film, og skulle vi bli så leie at vi vurderer og dra hjem - får vi fravær og annmerkninger så det holder... jeg skjønner at reglene skal følges, men det jeg derimot ikke forstår er hvorfor vi absolutt må være på skolen og rett og slett KASTE bort tid på unødvendige ting når vi heller kan være hjemme og gjøre noe fornuftig!

Dagens ungdommer har jo som kjent et rykte på seg som sier at vi ikke gjør annet enn å sitte foran tv'en eller dataen - men sånn sett er ikke dette så rart  når det er nettopp dette vi lærer og gjør på skolen stort sett hele året (litt overdrevent)

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har brukt så mye tid foran dataen som jeg har gjort dette skoleåret, og de siste ukene har det vært helt ekstremt... om det er mulig å bli firkantet i øynene av å sitte for mye på data, så skal jeg love deg at elevene ved Nes vgs kommer til å få det alle sammen!..Begynner nå på min 5 time med tetrisgaming og kan si jeg begynner å bli en smule rastløs....


- Flere som har det sånn om dagen?


Vi blogges <3

7 kommentarer

Renate Torvik

10.jun.2011 kl.13:45

vi har sommerferie vi :D

Irene

10.jun.2011 kl.14:02

Du kan så si, det er rart det der altså :P

Mina:D

10.jun.2011 kl.14:25

nei si det du!

stinikken

10.jun.2011 kl.15:04

Hahah..Har alltid tenkt det samme=P

Stine

11.jun.2011 kl.01:21

Renate Torvik:Så heldige!!!!! :D Kos deg/dere masse <3

~ Tonjeve

12.jun.2011 kl.22:36

Er helt hekta på tetris :)

Stine

12.jun.2011 kl.22:37

~ Tonjeve: Hehe, det er vi i tilfelle to om... Eneste som er demper på stemningen er disse japaneserne som er så utrolig flinke :O Taper jo hver gang :(

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

17, Nes i Akershus

Du har nå kommet inn på bloggen til ei 17 år gammel jente som skriver om sin hverdag,tanker og opplevelser. Tusen takk for besøket :)

Kategorier

Arkiv

hits