Et mye omstridt tema - venner med frynsegoder?...

Thomas og jeg satt og snakket om alt mellom himmel og jord for en stund siden, og kom plutselig inn på dette temaet (vi snakker om det meste, bare så det er sagt) og dette er overhodet ikke et innlegg som er ment for å provosere noen, ta dette med en klype salt! :)

"Norske tenåringer vil gjerne bli gode i senga, men stadig færre vil ha fast kjæreste. Mange velger derfor å utforske sexlivet med gode venner..." Kom over denne setningen for noen dager siden og det er verdt å skrive et lite innlegg om, er det ikke? :)  

I mange samfunn har det blitt et slags press og være god i senga, det er rett og slett viktig for mange gutter/jenter at partneren er flink når det kommer til dette teamet.  Dette gjør at mange tenåringer får presentasjonsangst og derfor utforsker på forhånd med noen de er 100 % trygge på, og som de tørr og prøve og "faile" på...

Verken Thomas eller jeg kan si vi kunne gått med på noe sånt for å "trene" eller "øve" før en fremtidig partner, men vi mener faktisk at saken blir en annen hvis det er følelser inne i bildet. Hvis det er følelser der, samtidig som begge parter er enige i at de ikke vil fungere som et par på noen som helst måte - så burde vel dette være greit?

heh,vanskelig å bestemme seg for en spesifikk mening. For det er positive og negative sider ved dette å ha sex der følelser er inkludert også. javisst, det er viktig å være trygg på personen man har sex med om det skal bli minneverdig - men faren er at det tilslutt vil kunne ødelegge et godt vennskap... Det sies at når man har sett en person NAKEN, så forandrer ting seg - og om dette stemmer vet vi jo ikke 100 % sikkert, men det er vel fare for at det vil bli litt kleint og flaut når "forholdet" er over...

I fare for at dette ble litt rotete, skal vi komme med en konklusjon:

Etter mye frem og tilbake ble vi enige om at hvis man selv mener vennskapet tåler noen runder i senga (a) så er det greit om begge parter er med på leken. Om man på den andre siden har sex med venner i den hensikt i å utforske det, og det ikke er noen følelser tilstedet annet enn akkurat nok til å ødelegge det vennskapet for alltid - bør man holde seg unna :) 

Som sagt så er dette et tema man kan finne ganske mye stoff om på internett om man bare søker det opp og vi skjønner at det finnes MANGE forskjellige meninger om dette... Derfor vil vi understreke at alt som står i dette innlegget er VÅRE meninger - det er absolutt lov å være uenig i dette !  Full respekt og forståelse for det :)

C927c831002d29744bbd8eb2_large

-Mener du venner med goder er lov eller ikke?Vi blogges <3  
6 kommentarer

Taiba

24.apr.2011 kl.13:35

er ikke sikker, jeg mener at folk kan gjøre hva de vil :-)

Søstrene Suse ♥

24.apr.2011 kl.17:28

GRATULERER du ble kommentar nr 100 på bloggen vår, det vil si at du får en blogg vurdering. Sier ifra når vi har vurdert akkurat DIN blogg :) ! Ha en kjempe fin dag videre <3

Klem Kamilla

Stine

25.apr.2011 kl.00:58

Søstrene Suse:Så spennende :) Takk!

marlenedh

25.apr.2011 kl.01:46

Fin blogg du har :) <3

lillymy

25.apr.2011 kl.14:23

ikke helt sikker.. syns kanskje de kan gjøre hva de vil :)

Kim - min kamp mot depresjoner

25.apr.2011 kl.16:10

Har kommet borti en del situasjoner selv med bestevennen min. Vi har klint i fylla, og onanert hverandre. Dette er ikke noe vi kommer til å gjøre igjen, og ikke noe vi snakker om. Men ingenting forandret seg etter dette, og det er greit. Nå ser jeg vell egentlig på det som et "bevis" på hvor sterkt vennskapet vårt egentlig er.

Selv har jeg ingenting imot folk som har "friends with benefits", men jeg kunne ikke hatt det. Jeg mener sex er noe som hører til i et forhold, med en person man stoler på og er glad i. Men hva andre folk gjør, skal jeg ikke blande meg oppi.

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

17, Nes i Akershus

Du har nå kommet inn på bloggen til ei 17 år gammel jente som skriver om sin hverdag,tanker og opplevelser. Tusen takk for besøket :)

Kategorier

Arkiv

hits