If only I could turn back time...

God "kveld" folkens... Sitter på rommet mitt i mørket og tenker, godt innimellom det også - prøve å få litt orden på tankene, og tenkte samtidig jeg kunne prøve å sette ord på de...  så...  dette blir nok et innlegg rettet til en spesiell person:

Unnskyld for at jeg vil prate med deg hele tiden. Unnskyld for at jeg blir småirritert når du bruker for lang tid på å svare, og at jeg blir lei meg når det skjer. Jeg beklager hvis jeg sier ting som kan gjøre deg sint, og jeg beklager om du føler jeg er plagsom til tider.. Jeg beklager også for at jeg tenker på deg alt for mye og alt for ofte, og at jeg forteller deg om mine "problemer" og "drama" når du egentlig ikke har tid eller bryr deg noe særlig om det. Jeg beklager om jeg virker klengete, men det er kun fordi jeg savner deg!...


Vet at en pause er en pause, og jeg har lovet at du skal få denne påsken til å tenke på.. Selvfølgelig skal du få det, men det endrer ikke det faktum at jeg savner deg vennen! Synes det er utrolig leit at vi må ha denne pausen og i det hele tatt vurdere dette forholdet som engang var så utrolig fint.

Hvis jeg "blar" litt i  hukommelsen, skrur den  tilbake noen måneder, så var situasjonen en helt annen. Kan ikke la være og smile ved tanken på hvordan VI var på den tiden, forelsket og i det hele tatt - vi hadde det så bra, sammen.  Jeg har ikke mistet troen på at vi kan få det sånn igjen, men det krever en innsats fra begge parter - et forhold består av 2 personer, og vi er dessverre ikke flinke nok til å snakke sammen og bli enige om ting.

Er vår egen skyld at det er sånn, ingen andres.... Setningen :" If only I could turn back time" Gir mye mening for meg nå, tenk om vi bare kunne skrudd tilbake tiden til den gangen vi lå på sofaen sammen og bare slappet av - hadde det fint. Skulle gjort alt annerledes om det hadde gått, skulle tatt bedre vare på deg - gjort så mye mer for å vise deg at DU er den jeg trenger og elsker.  At du er den som får meg til å ville stå opp om morgenen, selv om ting ofte blir litt i overkant mye å takle for meg om dagen. DU er den siste jeg tenker på og ser for meg før jeg sovner og måter deg i drømmeland, og DU er den første jeg tenker på og ser etter når jeg våkner dagen etter. 

Jeg klarer ikke glemme deg,det er rett og slett umulig :/  Hvordan skal jeg klare og glemme den viktigste personen i livet mitt?

Vær så snill og ikke forlat meg, vi kan få dette til å fungere om vi virkelig går inn for det! Det vi hadde kan ikke bare bli borte, kan det vel?

savner deg gutten min!q-Har du  noen gang hatt en pause fra et forhold?
q-   Hva synes du om slike pauser?


up

13 kommentarer

mariell swee

23.apr.2011 kl.01:52

sv: takk for din kommentar!

- Dette var egentlig ganske leit å lese, noen ganger kan jeg føle det samme selv. I hvertfall kjenne jeg meg igjen i første avsnitt.

håper ting ordner seg for deg :/

june natalie og Vilde!

23.apr.2011 kl.01:56

så utrolig fint skrevet av deg, jeg føler virkelig med deg og håper ting ordner seg!

jeg har aldri hatt "pauser" og jeg vil heller ikke ha det, fordi at jeg er en jente som blir veldig fort sjalu. jeg kan ikke se for meg min kjæreste, selv om vi har en pause så er han min nemlig uansett hva de andre og han mener.. haha, men uansett; jeg kan ikke se for meg at han går rundt å kanskje klemmer på andre jenter ogsånt, fordi han betyr såpass mye for meg at det tåler jeg ikke. men det er meg da!

jeg håper virkelig dere finner ut av det og gi meg gjerne beskjed på kommentar eller mail om åssen det gikk! (younexd@hotmail.com)

ha fortsatt en super påske, stor klem!

- June //singsisters.blogg.no og jynee.blogg.no

ps. tusentakk for kommentaren!

Latepusur- Julie

23.apr.2011 kl.02:23

Uff, skal ikke være lett. Har aldri hatt pauser, men føles nesten ut som vi har hatt det den siste måneden. Vi har nesten ikke snakket sammen, og ikke møtt hverandre. Men nå føles det mye lettere ut igjen.

Tror pause kan være bra! Da får begge parter litt tid til og tenke og dere kan kanskje lettere få ordnet opp i forholdet. Lykke til

Eline ;*

23.apr.2011 kl.02:26

Tenker egentlig mye av det samme selv, bare i en litt annen sitvasjon. Håper det orner seg for deg!

silje- kommenterer tilbake

23.apr.2011 kl.06:32

offda, har aldri hatt et seriøst forhold, håper det ordner seg for deg !:)
huff da.

-Cathrine

23.apr.2011 kl.12:08

Jeg har hatt det sånn en gang, men det ordnet seg og vi er fortsatt sammen. Det var søtt, men også leit å lese dette. Håper det ordner seg!:)

PS:Komenterer alltid tilbake :)
Nei, aldri hatt pause.. :-)

Marthe Vans

23.apr.2011 kl.12:32

Nei, aldri hatt pause fordi jeg har aldri hatt kjæreste ! :)
Ikke jeg heller ;)! samme som matrhte

Mia

23.apr.2011 kl.19:21

Det var utrolig bra skrevet! Du klarer å sette ord på følelesene dine, og det er en kjempebra egenskap! Kjempefin blogg du har ;-D

Tusen takk for kommentaren din på bloggen min !

Ha en fortsatt kjempefin påske!

<33

Emma Georgiev

24.apr.2011 kl.11:09

Ikke gi opp :) Jeg ga opp på kjæresten min for to dager siden, og jeg har det helt jævlig og angrer over alt på hele jord. Føles som om jeg har mista livet mitt, unner ingen andre den følelsen. Ting ordner seg sikkert med tiden:)

Stine

24.apr.2011 kl.13:28

Emma Georgiev: Uff, føler med deg... Kjærlighet skal ikke være lett, dessverre :( Å angre på sånt må være jævlig ja, men jeg er sikker på at du finner en bedre - stå på Emma! :)

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

17, Nes i Akershus

Du har nå kommet inn på bloggen til ei 17 år gammel jente som skriver om sin hverdag,tanker og opplevelser. Tusen takk for besøket :)

Kategorier

Arkiv

hits