HVA ER DET POLITIKERE/UNE TENKER MED?!

politikken i Norge er så på trynet innimellom! Nå lurer du sikkert på hvordan jeg på 16 kan uttale meg om dette - og det skal jeg med glede fortelle dere!

Altså, her er saken :

''12. oktober 2010 fikk familen til Paolla brev fra UNE (utlendingsnemda) om at Paolla og hennes lillesøster ikke har fått innvilget søknaden om oppholdstillatelse her i Norge. De må altså reise tilbake til hjemlandet sitt, Brasil. De har fått utkastelsesbegjær satt til 25. oktober 2010 og de må være ute av landet innen den datoen.

Det som er hjerteskjærende og brutalt, er at moren til disse to jentene og deres lillesøster igjen, har fått oppholdstillatelse i Norge pga. at faren til lillesøster på 1 år er norsk. Det vil med andre ord si at moren må velge mellom den minste dattern eller de to eldste. Skal hun bli i Norge sammen med den yngste, eller skal hun reise sammen med de to eldste til Brasil? Et umlig valg for en mor å ta!

Paolla er altså ei herlig jente 16 år som er godt integrert i det norske samfunnet. Hele tiden mens hun har vært i Norge har hun spilt håndball for ETF og har fått seg gode venninner der. I tillegg går hun også på en videregående skole sammen med flere av sine beste venninner.

Dette er en veldig traumatisk situasjon å være i for Paolla. Hun vet ikke hvor de skal bo om de blir sendt tilbake til Brasil. Er det fattigdom og et liv på gata som venter? Er det Paolla som må være "mamma" for søsteren sin der nede. Hvordan skal de få penger til livsopphold?

Dette er rett og slett grusomt og det sier jeg ikke bare fordi jeg kjenner og vet hvem Paolla er , men dette gir jo ikke mening uansett hvordan du vender og vrir på det...

Ta foreksempel godeste Mullar Krekar. Han får være i Norge fordi det ikke er "trygt" å sende han til hjemlandet sitt , forsåvidt greit nok det - men han TRUER jo og oppfører seg som (unnskyld utrykket) en skikkelig drittsekk! Paolla og lillesøsteren utgir ingen trussel for noen , og de har begge krystallrent rulleblad!

HVOR ER RETTFERDIGHETEN I DENNE SAKEN?! SKAL VIRKELIG PAOLLA OG HENNES LILLESØSTER MÅTTE BO PÅ GATA I BRASIL NÅR DE HAR EN FAMILIE HER NEDE OG ET STED Å BO???

Disse stakkars jentene trenger DIN underskrift slik at de blir hørt , så vis at du bryr deg og skriv under her:

http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=3026

 

 

Tusen takk for støtten! :)

 

 

Én kommentar

CharlotteVatne

22.okt.2010 kl.14:32

Du har så altfor rett! Send Mulla Krekar og resten av den kriminelle gjengen ut, og la de som faktisk trenger og ønsker det bo her i stedet...!

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

17, Nes i Akershus

Du har nå kommet inn på bloggen til ei 17 år gammel jente som skriver om sin hverdag,tanker og opplevelser. Tusen takk for besøket :)

Kategorier

Arkiv

hits